Шоколад "Impresso" темний і білий 200 г
- Виробник: Спартак
- Модель: 156
- Наявність: Є в наявності
-
52 грн
90% -вий шоколад для вас занадто гіркий, а молочний не залишає яскравих вражень? Компроміс знайдено - гіркий шоколад «Impresso» темний і білий. Гірка нотка превалює над солодкою, 53% какао-продуктів і 100% незабутнього смаку.
Докладний опис:
Цукрова пудра, какао-масло, сироватка молочна суха, какао терте, молоко знежирене сухе, молочний жир, емульгатор (лецитин), ароматизатор натуральний "Ваніль", сіль кухонна йодована.
Харчова цінність:
- Білки: 5,0 г
- Жири: 34,0 г
- Вуглеводи: 55,0 г
Енергетична цінність: 540 ккал
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 200 г
Подарунковий набір шоколадних цукерок "Impresso", червоний 424 г
До складу набору входять шоколадні цукерки "Праліне + фундук", "Праліне + подрібнений фундук", а так..
Шоколад "ГІРКИЙ З ФУНДУКОМ" 90 г
Терпкий гіркий шоколад, хрусткі лісові горішки і нічого зайвого. Ніщо не відверне вас від найголовні..
Шоколад "МОЛОЧНИЙ З ЦІЛІСНІМ МІГДАЛЕМ" 90 г
Цілісні горішки мигдалю, облиті ніжною масою молочного шоколаду. Надзвичайний смак мигдалю ... хоча ..
Шоколад гіркий "Impresso" з начинкою праліне 200 г
Ніжна кремова начинка і аромат фундука. Весь секрет горіхового смаку - ми розтираємо смажений фундук..
ЦУКЕРКИ "ЩЕДРА КОРІВКА"
СКЛАД: цукор, молоко незбиране згущене з цукром (молоко нормалізоване, цукор (сахароза, лактоза)), ..
Мармелад "Апельсинові та лимонні часточки" на агарі ваговий (кг)
СКЛАД: цукор, патока, желеутворювач агар, регулятор кислотності - кислота лимонна, білок яєчний, ар..
Мармелад "Асалода в кокосі зі смаком вишні" ваговий (кг)
СКЛАД: цукор, патока, желеутворювач агар, регулятор кислотності - лимонна кислота, білок яєчний, ар..
Мармелад "Італійський Десерт" ваговий (кг)
СКЛАД: цукор, патока, желеутворювач агар, регулятор кислотності - лимонна кислота, білок яєчний, ар..