Способи прикраси торта шоколадом

Способи прикраси торта шоколадом

Прикрасити торт шоколадом - це надати кондитерському виробу завершеного вигляду з точки зору естетики. Шоколадом можна робити написи, візерунки, фігурки, малюнки і цілі композиції. Це не просто декор, що надає торту презентабельний вигляд. Шоколад гарантує неповторний смак, а в поєднанні з ягодами, цукатами, горіхами, кондитерський виріб набуває свою "родзинку". Але домогтися оптимального поєднання досконалості і смаку, можна лише використовуючиякісний шоколад, зроблений по ГОСТ

Прикрашаємо торт тертим шоколадом

Білоруський шоколад "Спартак" ідеально підходить для декорування тортів. Це високоякісний продукт з натуральних інгредієнтів - какао-масла, цукру і тертого какао. З нього виходять не тануть в руках, але тануть у роті фігурки, відмінна присипка, що володіє глянцевим блиском і приємно хрустка в роті. У цьому шоколаді немає масел рослинного походження, а це ключова відмінність хорошого шоколаду від поганого.

Шоколад "Спартак" продається як в формі стандартних плиток з наповнювачем і без по 20-90 гр., Так і у вигляді плиток по 500 гр., 1 кг і ваговій 1,2 кг., Які використовуються для прикраси кондитерських виробів. Такий шоколад зручно розплавляти і натирати для присипки тортів, цукерок і тістечок. Залежно від того, якого ефекту хоче домогтися кондитер, можна використовувати "Молочний" або "Гіркий-елітний" шоколад з різним вмістом какао-продуктів.

Плитка шоколаду Спартак

Прикраса торта розтопленим шоколадом

Частіше для декорування кондитерських виробів застосовують розтоплений шоколад:

  • їм поливають зверху торти, створюючи по краях виробів ефект стікаючих крапель;
  •  наносять смужки на тістечка;
  • заливають шоколадною глазур'ю весь торт у вигляді дзеркального покриття;
  •  роблять спіральки, листя, пір'я, крапельки, які після застигання можна використовувати на свій розсуд.

Хоч би яким не був декор, після застигання він буде блискучим, без потьоків і крупинок і надовго збереже презентабельний вигляд.

Якщо ви не знаєте, як прикрасити торт розтопленим шоколадом, варто ознайомитися з його властивостями. Наприклад, найкраще піддається Темперування молочний шоколад, тому його частіше використовують для створення глазурі. Шоколад "Гіркий-елітний" підійде для створення контрастного яскравого смаку. Він ідеально поєднується з молочним.

Торт прикрашений шоколадом

Наш магазин, що спеціалізується на продажу якісних білоруських товарів, пропонує в асортименті натуральний шоколад різних типів і розфасовок для приватних і юридичних осіб, кондитерських, закладів громадського харчування. Замовлення можна зробити з будь-якої точки України з доставкою на наступний день і оплатою після отримання.

1338